Mulighederne

Et AGF-samarbejde er sammensat af forskellige moduler. Modulerne er samlet i pakker, og det er ikke tilfældigt. På den måde kan du nemlig selv styre, hvor stor en del "hospitality", "eksponering" eller "netværk", du ønsker. Disse tre hovedelementer er beskrevet nedenfor, men i AGF kan du også bruge samarbejdet til medarbejderpleje eller være med til at støtte talentudviklingen.

Pakkerne er sammensat af det bedste, vi har.

Kombinationen af dem kan følge viljen til image, kendskab, salg, loyalitet, medarbejderbelønning eller relations-opbygning og -vedligeholdelse.

 

Sponsor - hospitality

HOSPITALITY
Kom tæt på sporten og forretningsmuligheder i eksklusive rammer med forplejning og et "kig ind bag kampen". Inviter kunder, leverandører, medarbejdere og andre i dit netværk med, og mærk viljen sammen. Vælg selv oplevelsen og fællesskabet: Det store traktement og udsyn til banen under middagen? Buffeten og det uformelle miljø i hallerne? Stadionplatten og fadøl på lægterne?


 Getty Images -1184440210

EKSPONERING
Sæt dit brand, budskab og logo i forbindelse med AGF overfor de mange tusinde tv-seere, tilskuere og forretningsfolk i loungen. Bliv en del af følelsen med LED-bander, skilte, storskærm, internet, annoncer, sampling, konkurrencer, nyhedsbreve eller andre muligheder, som ingen endnu har set. Bliv set med vilje før, under, efter og mellem kampene. Brug spillerne i annoncer, markedsføring og events.


Netvaerk

NETVÆRK
Udnyt forretningsmulighederne i Østjyllands største erhvervsnetværk. Mød nye kontakter og kunder i markedet, der deler din interesse og vilje. Kom med til netværksmøder, arrangementer for samarbejdspartnere, spillerpræsentationer, vigtige klubmøder, faglige seminarer, udebaneture, landskampture og de meget populære og kontaktskabende VIP-udlandsrejser.


Sponsor - Ceres Park

DIT SPONSORAT
AGF's forskellige sponsorpakker er for nemheds skyld sammensat i forskellige sponsorkombinationer: Guld-, Sølv, Bronze-, Erhverv-, Netværk-, eller GF-sponsorat. Uanset hvad du vælger, vil vi sammen sætte os et mål og arbejde i fællesskab om at nå det og følge viljen.

 

KONTAKT OS
Kontakt salgsafdelingen for at få nærmere information vedr. de forskellige muligheder i AGF.

Telefon: 89 38 60 00
Mail: salg@agf-as.dk

Kontakt salgsteamet

Salgsteam (4)