Trænere

David Nielsen - Cheftræner

David -Nielsen _524x 584David Nielsen blev ansat som cheftræner 30. september 2017. Hans aftale løber frem til sommeren 2023.

David Nielsen, 43 år, har tidligere været cheftræner i Lyngby Boldklub, som han i sin første sæson førte til oprykning til Alka Superligaen, og i sæson to blev det til en flot tredjeplads Alka Superligaen. Før Lyngby var han cheftræner i norske Strømsgodset, og hans cv tæller også en aktiv spillerkarriere på højeste niveau i både ind- og udland.

David Nielsen er i besiddelse af UEFA's Pro-licens.

 

 

Lars Friis - assistenttræner

Lars -Friis _524x 584

Lars Friis blev tilknyttet som assistent- og transitionstræner i juli 2019. Det er hans anden periode i klubben, da han også varetog rollen som assistenttræner i 2016-2017. Han startede sin karriere som ungdomstræner i FC Midtjylland tilbage i 1999, hvor han blandt andet har været ungdomstræner og assistenttræner for Superligaholdet.  Derudover har han arbejdet i en periode hos DBU og været ansat i den engelske klub, Brentford FC som cheftræner for Brentford FC's U23-hold. 

Lars Friis har UEFA Pro-licens.

 

 

Morten Karlsen - assistenttræner

Morten -Karlsen _524x 584Morten Karlsen kom til AGF i sommeren 2020 efter han senest havde været cheftræner i HB Køge. Før sin tid i Køge var han cheftræner for U19 i FC Nordsjælland, og hans fodbold-cv tæller også en lang karriere som aktiv spiller 

 

 

Nikolai Pold - målmandstræner

Nikolai Pold

Nikolai Pold blev tilknyttet som målmandstræner i AGF i sommeren 2018. Han har været målmandstræner siden 1998 og startede sin Superliga-trænerkarriere i AC Horsens for 12 år siden. Siden kom han til FC Midtjylland, hvor han var med til at vinde DM-guld i 2017/18-sæsonen.

Nikolai Pold har UEFA Goldkeeper A-licens samt UEFA A-træner licens.

 

Peter Kvorning Sand - Fysisk træner

Peter Sand

Peter Kvorning Sand blev ansat som fysisk træner for AGF's A-trup i sommeren 2017.

Han kom til klubben fra Randers FC, hvor han siden 2012 havde haft ansvaret for den fysiske træning for klubbens førstehold. Inden da var han i en årrække fysisk træner i AGF's ungdomsafdeling.

 

Lasse Winther Andersen - Videoanalytiker

Lasse Winther Andersen

Lasse Winther Andersen blev ansat i juli 2016 som videoanalytiker i AGF, hvor han har ansvaret for at levere videoanalyser- og klip til trænere og spillere.