U10-U19

AGF Talents KERNEOPGAVE

  • At udvikle spillere til klubbens førstehold eller til salg i udlandet

Talentudviklingen i AGF bygger på en klar, tydelig og ikke mindst gennemarbejdet strategi. Strategien dækker alt fra spillestil til pædagogik, og skal sikre, at vores mission lykkes, og at så mange AGF-spillere som muligt kan klare sig på højeste nationale niveau og på sigt prøve deres talent af i udlandet. For spillerne betyder det, at de igennem deres tid i AGF vil opleve et tydeligt træningsmiljø, som har til formål at skabe tryghed inde på banen. Vi tror på, at tryghed på og udenfor banen giver spillerne de bedste forudsætninger for at udvikle sig. Af samme grund har vi også et stort fokus på at samarbejde med spillernes skole og hjem. Alt sammen for at sikre, at spillerne udvikler sig på banen, men ligeså vigtigt udenfor banen. 

 

AGF Talents VISION

  • At skabe Skandinaviens bedste og mest attraktive udviklingsmiljø for spillere og talentudviklere  

AGF Talent ønsker at være et særdeles attraktivt og godt udviklingsmiljø med et stærkt brand i hele Skandinavien. Et brand, hvor fortællingen om akademiet er, at indhold og praksis er på det allerhøjeste niveau, og hvor kun det bedste er godt nok. AGF Talent ønsker heraf, at alle unge fodboldspillere drømmer om at spille ungdomsfodbold i AGF. I bestræbelserne på at opnå dette, vil vi skabe godt miljø med høj trivsel og stor åbenhed og et narrativ, hvor klubbens værdier: Ansvarlighed, vindermentalitet, hårdt arbejde og "stolte af Aarhus" til fulde efterleves.

AGF Talent ønsker, at alle ambitiøse og målrettede talentudviklere drømmer om at praktisere og udvikle sig i vores talentmiljø. Dels fordi vi har format, og dels fordi vi er på forkant med udviklingen. Vi vil derfor skabe en værdiorienteret arbejdsplads, der oser af engagement, faglighed, høj kompetenceudvikling. AGF Talent skal sikre at vi har en velfungerende og effektiv PIPELINE af talentudviklere, der løbende kan erstatte alle ledige positioner i AGF A/S' organisation.