Vision

Vision

Aarhus _ansvar _fremtidAGF betyder noget for rigtig mange mennesker, og dermed følger et stort ansvar.

Med nøgleordene AARHUS, ANSVAR og FREMTID ønsker vi at bruge vores platform og rækkevidde til at inspirere og påvirke samfundet omkring os i en mere bæredygtig retning.

AARHUS
AGF har været en del af Aarhus og dansk fodbold meget længe. Gennem tiden er der blevet knyttet et stærkt og tæt bånd til byen og dens indbyggere. Klubben er blevet et samlingspunkt, der skaber fællesskab, oplevelser og sammenhængskraft. Det er vi stolte af.

ANSVAR
Men det forpligter også. Vi skal engagere os i byen, gå forrest og tage et socialt ansvar. Vi skal vedkende os den position, vi har, og bruge den aktivt og målrettet til at gøre en positiv forskel for andre mennesker. Vi skal give noget tilbage.

FREMTID
I 2020 fylder AGF 140 år. Vi vil gerne være med til at sikre, at den verden vi lever i, har mulighed for at eksistere også om 140 år! Vi vil bruge vores plads i Aarhus til at vise en mere bæredygtig vej, inspirere og informere, så flere får viden på området og måske vil begynde at overveje, hvilke ændringer, de selv kan foretage.

Vi er udmærket klar over, at det at nedbringe vores eget klimaftryk ikke ændrer alverden i sig selv, men vi ønsker at sende et signal om, at alle kan gøre noget.

Vi tager de skridt vi kan tage først, og så vil vi blive klogere på området og afklare, hvilke næste skridt vi skal tage, og det er på jysk vis sådan vi griber arbejdet an.

Læs mere om INDSATSOMRÅDER her >>

Aarhus _luftfoto