KOM SÅ DE HVIIE

AGF spiller vores hjemmekampe i Ceres Park i Aarhus for enden af Stadion Allé. Her spiller Gjensidige Kvindeliga holdet også nogen af deres kampe, når de ikke spiller på Vejlby Stadion i Risskov.

Billetsalg til vores kampe foregår her.

Ønsker du at følge AGF på udebane kan du altid finde flere informationer og billetsalg her på AGF.dk

MATCH DAY APP

Vores Match Day App er et ekstra godt værktøj at have ved hånden, når AGF spiller hjemme på Ceres Park. Appen tilbyder smarte løsninger, der hjælper med at sikre dig den perfekte oplevelse før, under og efter kampen. Via Appen kan du købe og opbevare dine billetter og sæsonkort, tjekke nyheder, være med i konkurrencer og meget mere.

Download Appen her:

AGF NYHEDER VED HÅNDEN
Få nem adgang til seneste nyheder og videoer fra AGF

OPTAG VIDEO TIL STORSKÆRMEN
Optag video via appen og kom på storskærmen under kampen

SÆSONKORT & BILLETTER DIGITALT
Gennem appen kan du købe og opbevare dine billetter og sæsonkort. Har du allerede en konto i AGF-shoppen, så brug de samme oplysninger og kom hurtigt i gang med appen.

UNIKKE TILBUD
Få adgang til unikke kamptilbud fra Fanshoppen og deltag i fede konkurrencer

ANDRE FEATURES
I appen finder du også den unikke snapchat linse, Head-2-Head info, kampkalender & Stilling, Rejseplan til Stadion, video highlights og meget mere.

PUBLIKUM PÅ CERES PARK

Ceres Park er byens stadion, og her har vi spillet vores kampe i mere end 100 år. Som et bynært stadion - smukt beliggende for enden af Stadion Allé - er det nemt at komme til – hvad enten du er gående, med offentlig transport, i bil eller på cykel.

Der er fire tribuner på Ceres Park. Hørkram Tribunen er her, hvor sponsorerne og gæster mødes til kampene. Det er vores gamle hovedtribune, der også kaldes A-tribunen. På modsatte side finder vi Ceres Tribunen. Her holder nogen af vores mest trofaste sæsonkortholdere til, og her finder du de bedste pladser til fodbold.

Den ene endetribune ud mod Ceres Arena hedder Bravida-tribunen og i folkemunde Ebeltoft-hjørnet. Her finder vi vores familieafsnit og oppe på øvre B1 og B2 holder vores mest aktive og stemningsskabende fans til. Modsat er Super1Rent-tribunen. Her er der også gode pladser, og ude i siden holder udeholdets fans til i deres afsnit.

Røgfrie områder på Ceres Park:

A1-A8
C7-C10
B3-B6 (Familietribunen)
D1-D4

Se ordensreglement for Ceres Park her.

FANSCENEN I AARHUS

AGF FANKLUB AARHUS

Den er den officielle fanklub som har eksisteret siden 1992. AGF Fanclub Aarhus favner bredt med sine mange hundrede medlemmer, hvor der er plads til alle. Fanklubben arrangerer busture til alle AGF’s kampe, som du har mulighed for at melde dig til, uanset om du er medlem eller ej. Derudover arrangerer fanklubben en række andre arrangementer både på og udenfor kampdage.

Du kan læse mere om AGF Fanklub Aarhus her.

SAMLET FOR AARHUS

Er et åbent fællesskab for de stemningsaktive på fanscenen, som også indbefatter de forskellige fangrupper. Samlet for Aarhus arrangerer ligeledes bus- eller togture til alle AGF’s kampe, og disse henvender sig til de stemningsskabende fans. Du kan finde mere information på deres facebookside her eller få inspiration på YouTube ved at se med her.

TIFO

Når AGF løber på banen, sker det ofte til stor visuel opbakning fra hele Ceres Park. Det kan være i form af både flag, bannere og mosaikker. Alt dette arbejde er lavet af frivillige kræfter, som også selv producerer tifoerne. Det kræver utrolig mange mandetimer og en god mængde penge. Du kan altid støtte det frivillige tifo-arbejdet - enten ved at møde op når de laves eller ved at overføre til vores tifo-gruppe.

Mobilepay 33392

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit næste besøg på Ceres Park.

Telefon: 89 38 60 00 I info@agf-as.dk

{{ listItem.ListTitle }}