VELKOMMEN TIL RICHMOND GYAMFI 

10.07.2024 18:45

Ny angriber klar på Fredensvang

Mens sæsonpremieren nærmer sig, kan vi byde velkommen til Richmod Gyamfi, der slutter sig til 3F Superliga-truppen.

Gyamfi kommer fra Hobro IK og de to klubber er blevet enige om en transfer, der gør Richmond Gyamfi til AGF-spiller de næste fem år.

Den 19-årige ghanesiske angriber fik i foråret sit gennembrud i dansk fodbold for Hobro IK, hvor han slog sit navn fast i NordicBet Ligaen med tre mål og fire assist i 10 kampe.

- Richmond passer ind i vores ”style of play”. Han er hurtig, har en god fysisk og er en dygtig afslutter. Han giver os noget x-faktor og har en fremadrettethed i sit spil som er usædvanlig og imponerende, og vi ser frem til at bringe ham ind på holdet.- Vi har fulgt ham intenst i foråret og er meget glade for at kunne byde ham velkommen til AGF, hvor han nu kan fortsætte sin positive udvikling i vores rammer og forløse sit talent endnu mere, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye. Selv ser Richmond Gyamfi meget frem til at slutte sig til opstarten på Fredensvang. 


- Det er en stor dag for mig og jeg er stolt over, at jeg nu kan skifte til en stor klub som AGF. Jeg føler mig klar til at tage det næste skridt i dansk fodbold og AGF er det rette sted for mig til at fortsætte min udvikling.

- Nu glæder jeg mig til at møde mine nye holdkammerater og tage del i opstarten, siger Richmond Gyamfi, der tiltræder på Fredensvang i de kommende dage. Senere i aften er der friske interviews med både Stig Inge Bjørnebye og Richmond Gyamfi på AGF Play +


Velkommen til Richmond Gyamfi!