Presse


Ønsker om interviews med ledelse, spillere og trænere fra 3F Superligaen og Gjensidige Kvindeligaen koordineres gennem AGF’s presseafdeling.

Medier er velkommen til AGF's åbne træningspas. Kontakt kommunikationschef i AGF, Søren Højlund Carlsen på tlf. 41 14 11 52 eller email; shc@agf-as.dk for information om træningstider og muligheder for besøg ved træningen for enten 3F Superligaen eller Gjensidige Kvindeligaen.

I forbindelse med træning er spillere og trænere til rådighed for medier for kortere interviews umiddelbart efter træningen er slut. Det skal aftales på forhånd med AGF, hvis der ønskes interview efter træning.

Der er ingen adgang for medier på træningsbanen eller i AGF's klubhus.

Ønskes længere interviews, fotosessions m.v., skal det aftales på forhånd.

KAMPE

I forbindelse med herrekampe gælder de medie-retningslinjer, der er udstedt af 3F Superligaen og Divisionsforeningen. Akkreditering til kampe foregår også via 3F Superligaen. Læs mere her.

Man skal selv akkreditere sig til 3F Superliga-kampe på superliga.dk. Spørgsmål om dette rettes til akkreditering@superliga.dk

Til kampe i Gjensidige Kvindeligaen, Europa Cup og pokalkampe rettes henvendelse til AGF’s presseafdeling inden kampen for akkreditering.

Ved kampe i Ceres Park skal akkrediterede pressefolk checke ind hos vores pressemedarbejder i Team Danmark-Bygningen ved indgang A5-A8.

Parkering

Har man som fotograf eller lignende - det kan være man medbringer en del udstyr - behov for at parkere tæt på indgangen til Ceres Park i forbindelse med AGF’s hjemmekampe, så kontakter man AGF inden for en P-tilladelse. Ellers er det muligt at parkere ved parkeringspladsen ud til Jylland Allé. (P2)

presseKontakt

Ønsker du at modtage pressemeddelelser, invitationer til pressemøder og andet relevant nyt fra AGF,
kan du komme på vores pressemailinglisten ved at kontakte os.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.Headline }}

{{ listItem.DateToShow }} -
{{ listItem.DateToShow }} -
+