Presse

GENEREL PRESSEKONTAKT

Søren Højlund Carlsen, kommunikationschef
Mobil: 4114 1152
Email: shc@agf-as.dk

Bo Jensen
Mobil: 2870 6548
Email: bj@agf-as.dk

Ønsker du at modtage pressemeddelelser fra AGF, kan du komme på pressemailinglisten ved at kontakte bj@agf-as.dk

INTERVIEWS

I forbindelse med kamp:
To spillere og cheftræneren er til rådighed for korte interviews med live-rettighedshaveren ved ankomst til stadion og før de går ind i omklædningsrummet.

Ved indløb og umiddelbart inden kampen sættes i gang, kan live-rettighedshaver stille cheftræneren et til to spørgsmål omhandlende kampen - max varighed 30 sekunder. 

Live-rettighedshaveren kan lave max et interview per hold i Superflash-området, når spillerne forlader banen for at gå til pause. Inden kampen genoptages i 2. halvleg kan live-rettighedshaver endvidere stille cheftræneren et til to spørgsmål omhandlende kampen.

Lige efter kampen er det kun live-rettighedshaver, som har ret til Superflash-interview - dvs. når spillerne går fra banen, og inden de går til omklædningsrummet. En spiller - efter valg af live-rettighedshaveren og efter aftale med den medieansvarlige - skal være til rådighed. Interviews skal være kamprelaterede og vare maksimalt 90 sekunder. Superflashinterviews foregår i et område lige på kanten af banen og laves umiddelbart efter kampen er slut.

Flash-interviews efter kampen foregår på løbebanen, og vi henstiller til, at det sker med AGF's sponsorvæg som baggrund.

Interviews til radio og trykte medier foregår i området foran spillertunnellen, der fungerer som mixed zone.

Der er altid en presseansvarlig fra AGF til stede, som kan hjælpe med at koordinere interviewønsker. 

I forbindelse med træning:
Til korte interviews vil spillere og trænere være til rådighed for pressen umiddelbart efter træningen er slut. 

OBS! Der er ingen adgang til træningsbanen.

Se hvornår og hvor holdet træner - klik her >> (ændringer af træningstider kan dog forekomme på selve træningsdagen - eksempelvis på grund af vejrforhold.)

Længere interviews, fotosessions m.v.:
Ønskes længere interviews, fotosessions m.v., skal det aftales gennem klubbens presseafdeling. 

AKKREDITERING

Akkreditering til AGF's hjemmekampe sker på Superliga.dk - læs mere here >>

PRESSEFACILITETER

Indgang
Akkrediterede pressefolk skal checke ind hos vores pressemedarbejder i Team Danmark-Bygningen ved indgang A5-A8. Pressen udstyres med et skilt, der giver adgang til presselokalet og til pressepladserne inde på stadion.

Presselokalet findes på 1. sal i Team Danmark-Bygningen. Når man skal fra presselokalet til pressepladserne på stadion, skal man ned ad trappen igen, ind på løbebanen og op på A-tribunen via den første trappe til venstre.

Parkering
16 parkeringspladser er reserveret til pressen, tæt ved presseindgangen og indgangen til tribune A og B. Afmærkede presseparkeringspladser er placeret rundt langs bøgehækken ved græsarealet foran stadionbygningen.

Indkørsel til presseparkeringspladserne sker via Stadion Allé / Havreballe Skovvej. Vis pressekort til P-vagterne, som vil vise vej. Presseparkeringspladserne vil være markeret med minestrimmel og skilte.

Fotografer
Akkrediterede pressefotografer skal også checke ind hos vores pressemedarbejder og vil her få presseveste udleveret. Presseskamler kan afhentes ved cindersbanen ti meter fra spillertunnellen og bedes returneret til samme sted efter endt brug.

Presselokalet
Pressens arbejds- og opholdslokale åbner 90 minutter før kick off og lukker senest 2 timer efter kampens afslutning. I lokalet er der adgang til trådløs internetopkobling, og det er herfra vi udleverer holdopstillinger (ca. 1 time før kampstart).

Pressepladser
Pressepladserne i Ceres Park findes i tribuneafsnittet A5, hvor der er trådløs internet. Bemærk at flere af pladserne er reserveret.