Presse

GENEREL PRESSEKONTAKT

Søren Højlund Carlsen
Mobil: 4114 1152
Email: shc@agf-as.dk

Bo Jensen
Mobil: 2870 6548
Email: bj@agf-as.dk

Ønsker du at modtage pressemeddelelser fra AGF, kan du komme på pressemailinglisten ved at kontakte bj@agf-as.dk

INTERVIEWS

I forbindelse med træning:
Til korte interviews er spillere og trænere rådighed for pressen umiddelbart efter træningen er slut. Kontakt på forhånd AGF Kommunikation, hvis der ønskes interview efter træning.  

OBS! Der er ingen adgang til træningsbanen eller til AGF's klubhus med mindre andet er aftalt på forhånd.

Se hvornår og hvor holdet træner - klik her >> 
(ændringer af træningstider kan dog forekomme på selve træningsdagen - eksempelvis på grund af vejrforhold eller andre omstændigheder)

Længere interviews, fotosessions m.v.:
Ønskes længere interviews, fotosessions m.v., skal det aftales gennem klubbens presseafdeling. 

I forbindelse med kamp:
To spillere og cheftræneren er til rådighed for korte interviews med live-rettighedshaveren ved ankomst til stadion og før de går ind i omklædningsrummet.

Lige efter kampen er det kun live-rettighedshaver, som har ret til Superflash-interview - dvs. når spillerne går fra banen, og inden de går til omklædningsrummet. En spiller - efter valg af live-rettighedshaveren og efter aftale med den medieansvarlige - skal være til rådighed. Interviews skal være kamprelaterede og vare maksimalt 90 sekunder. Superflashinterviews foregår i et område lige på kanten af banen og laves umiddelbart efter kampen er slut.

Flash-interviews efter kampen foregår på løbebanen, og vi henstiller til, at det sker med AGF's sponsorvæg som baggrund.

Interviews til radio og trykte medier foregår i området foran spillertunnellen, der fungerer som mixed zone.

Der er altid en presseansvarlig fra AGF til stede, som kan hjælpe med at koordinere interviewønsker. 

AKKREDITERING

Akkreditering til AGF's hjemmekampe sker på Superliga.dk - læs mere here >>

PRESSEFACILITETER

Indgang
Akkrediterede pressefolk skal ved kampe checke ind hos vores presse-medarbejder i Team Danmark-Bygningen ved indgang A5-A8. Pressen udstyres med et skilt, der giver adgang til presselokalet og til pressepladserne inde på stadion.

Presselokalet findes på 1. sal i Team Danmark-Bygningen. Når man skal fra presselokalet til pressepladserne på stadion, skal man ned ad trappen igen, ind på løbebanen og op på A-tribunen via den første trappe til venstre.

Parkering
Et antal parkeringspladser er reserveret til pressen tæt ved presseindgangen og indgangen til tribune A og B. Disse er dog primært til fotografer og andre med tungt udstyr, der har behov for parkering tæt på presseindgangen.

Ønsker man en P-tilladelse kontakt venligst AGF på shc@agf-as.dk i ugen op til den pågældende kamp.  

Indkørsel til parkeringspladserne sker via Stadion Allé / Havreballe Skovvej. Vis P-kort til P-vagterne, som kan vise vej. 

Fotografer
Akkrediterede pressefotografer skal også checke ind hos vores pressemedarbejder og vil her få presseveste udleveret. Presseskamler kan afhentes ved cindersbanen ti meter fra spillertunnellen og bedes returneret til samme sted efter endt brug.

Presselokalet
Pressens arbejds- og opholdslokale åbner 90 minutter før kick off og lukker senest 2 timer efter kampens afslutning. I lokalet er der adgang til trådløs internetopkobling, og det er herfra vi udleverer holdopstillinger (ca. 1 time før kampstart).

Pressepladser
Pressepladserne i Ceres Park findes i tribuneafsnittet A5, hvor der er trådløs internet. Bemærk at flere af pladserne er reserveret.