BLIV PARTNER I AGF

I AGF går vi op i at samarbejde både på og udenfor banen, så du kan styrke din forretning. Mere end 650.000 gæster besøger ceres park hvert år, og vi har mere end 350 aktive og loyale sponsorer.

Vi er stolte over at være det stærkeste sportsbrand uden for København og det stærkeste brand i Aarhus, men vi ved også, at det forpligter. Derfor tilbyder vi også Jyllands stærkeste forretningsnetværk målt på genereret omsætning samt arrangementer, koncerter og gastronomiske oplevelser i særklasse. Alt sammen til gavn for dig og din virksomhed, når du skal pleje din forretning, dine kunder, dit netværk eller dine medarbejdere.

SKAL DU VÆRE MED?

Træd ind i erhvervsfællesskabet i AGF med over 800 beslutningstagere repræsenteret til hver hjemmekamp og med tilstedeværelse overfor Jyllands største og mest loyale fanbase.

FACEBOOK

+60.000 følgere

INSTAGRAM

+30.000 følgere

YOUTUBE

+7.000 abonnenter

TWITTER

+16.000 følgere

NYHEDSBREV

+40.000 modtagere

WEBSITE

+80.000 unikke brugere

TV

+3.700.000 TV seere

APP

+10.000 brugere


TILPASSEDe AFTALER

HOS OS HAR DU RIG MULIGHED FOR AT TILPASSE DIT SPONSORAT TIL DINE
BEHOV I DIN FORRETNING.

Vi tilbyder en række forskellige sponsoraftaler for at imødekomme dig og din forretning - lige fra et talentsponsorat til at blive koncernpartner i klubben. Hver sponsoraftale er sammensat af forskellige elementer indenfor disse fem områder: Hospitality, eksponering, digital eksponering, events og netværk.

Indenfor hvert element har vi en række muligheder for at aktivere og synliggøre dig og din forretning for målgruppen. Det kan være bannere på stadion, eksponering på vores hjemmeside eller noget helt tredje, som passer til jeres behov.

Lyder det som noget for din virksomhed?

Så kan du nu blive en del af et udbytterigt netværk af kompetente beslutningstagere, der er repræsenteret til hver hjemmekamp, samt få gode fodboldoplevelser på Ceres Park.

Der er fart på udviklingen. Både kommercielt, økonomisk, sportsligt og indenfor bæredygtigheden. AGF er Aarhus og flere gange er vores brand blevet målt som det stærkeste i Aarhus.

AGF NETVÆRKET

Sponsorer hos AGF har mulighed for at blive medlem af de 7 Netværksgrupper, der udgør AGF Aarhus Netværk. Du kan se netværksgrupperne her.

Formålet med AGF Aarhus Netværk er at aktivere relationer mellem medlemmerne i netværksgrupperne og dermed skabe merværdi i sponsoraterne - uanset hvordan de sportslige resultater udvikler sig.

I Netværksgrupperne, der tæller over 220 virksomheder, skaber medlemmerne en tættere dialog, udveksler erfaringer og fokuserer på forretningsmuligheder - både mellem medlemmerne og i medlemmernes øvrige netværk.

Som en af få erhvervsnetværk i Danmark måler AGF Aarhus Netværk på omsætning. Siden etableringen i februar 2007, under navnet Århus Elite Netværk, har netværket oplevet stor fremgang i den omsætning, aktiviteterne i Netværksgrupperne genererer. Omsætningen blev første gang registreret i 2008. Dengang blev der indrapporteret omsætning for 23,9 millioner kroner i 2008. I 2018 rundede netværket en omsætning på 78 millioner kroner.

LÆS MERE

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.Headline }}

{{ listItem.DateToShow }} -
{{ listItem.DateToShow }} -
+
NYESTE PARTNERE
KONCERNPARTNERE
+